Dansen in de nieuwste videoclip van DJ Kaytranada? Live in Levi’s® 2024 campagne live, inclusief castingoproep

SAN FRANCISCO, CA, 26 maart 2024 - Door de geschiedenis heen, dragen de iconische items van Levi's® sporen van een leven dat ten volste geleefd wordt. Ze waren en zijn getuigen van nieuwe hoofdstukken, mini-revoluties, mensen die zich blijven heruitvinden, trends en bewegingen. En hoewel er niet één manier is om je door de wereld te bewegen, streeft Levi's® altijd naar vooruitgang. Voor de Live in Levi’s® campagne van 2024 lanceert Levi’s® nu zijn campagnevideo en een open castingoproep, #LevisOpenCall, waarbij dansers van over de hele wereld de kans krijgen om deel uit te maken van een nieuwste videoclip van de Haïtiaans-Canadese Grammy-winnende producer en DJ Kaytranada.

Live in Levi’s®

De Live in Levi’s® campagne 2024 wordt afgetrapt met een campagnevideo die de energie en vreugde van het dansen vastlegt, een krachtig medium voor expressie en optimistische vooruitgang. De nieuwe collectie tops, jeans en items van Levi’s® worden tot leven gebracht in de nieuwe film The Floor Is Yours, waarin dans de positieve impact van daden verbeeldt. De film, geregisseerd door Omar Jones en met een choreografie van Sherrie Silver, toont een groep vrienden die vastzitten in een conventionele, bewegingloze wereld, totdat één persoon durft te bewegen en uit het harnas breekt. Dit ontketent een meeslepende dansscène waar de ene beweging automatisch tot een andere leidt, op een onuitgebrachte track van Kaytranada, samen met Amerikaanse rapper, zanger en producer Channel Tres. Dit is de eerste teaser van een nieuw nummer dat later dit jaar zal verschijnen.

Naast de film biedt Levi's® mensen van overal ter wereld de kans om bij het project betrokken te worden, via de #LevisOpenCall, een oproep voor een open casting voor alle mensen wereldwijd die ervan dromen om te dansen in een nieuwe videoclip voor de nog niet uitgebrachte track van Kaytranada in de campagnevideo. Door een oproep aan alle dansers, van verschillende achtergronden en ervaringsniveaus, verwelkomt #LevisOpenCall iedereen die houdt van bewegen. Dit project staat open voor alle mensen en gemeenschappen uit alle hoeken van de wereld, en brengt hulde aan de kracht die ontstaat voor wie zich blootgeeft en durft risico’s te nemen door te doen wat hij graag wil doen.

"Als merk dat staat voor beweging en vooruitgang, gaat de Live in Levi’s® campagne 2024 over het ondersteunen van de mensen die de dingen op hun eigen manier doen en hun cultuur stimuleren", vertelt Kenny Mitchell, Chief Marketing Officer bij Levi Strauss & Co. "Omdat, waar ook ter wereld, dansen toegankelijk en leuk is, wilden we dit gebruiken als een platform om de doeners van over de hele wereld in de schijnwerpers te zetten. We zijn er trots op om samen te werken met de bijzonder getalenteerde Kaytranada en we kijken er nu al naar uit om te zien hoe iedereen aan het dansen gaat."

Castingoproep

Enthousiast geworden? Opgeven voor de nieuwe videoclip met Kaytranada kan via een auditie via TikTok of Instagram. Check de instructiepost van choreografe Sherrie Silver. Maak je de choreografie eigen in een dansvideo en post deze op TikTok of Instagram met de hashtag #LevisOpenCall. Sherrie en haar team kiezen de winnaars, die op kosten van Levi's worden uitgenodigd om te dansen in de nieuwe clip van Kaytranada. De open casting call start op 25 maart 2024 en sluit op 15 april 2024. Deelnemers moeten ouder zijn dan 18.

Campagne Credits:

Creatief concept en direction: TBWA\Chiat\Day

Regie: Omar Jones

Fotografie: Todd Martin

Choreografie: Sherrie Zilver

Stylist: Bee Diamondhead

Uitgever: Adam Robinson

Finishing: Parliment

 

Over het merk Levi’s®

Levi's® staat voor een klassieke Amerikaanse stijl en moeiteloze cool. Sinds hun uitvinding door Levi Strauss & Co. in 1873 zijn de Levi's® jeans uitgegroeid tot een van de meest herkenbare kledingstukken ter wereld. Al generaties lang spreken ze tot de verbeelding en kunnen ze rekenen op een trouw publiek. Vandaag blijft het aanbod van Levi's® zich ontwikkelen dankzij een niet-aflatende pioniers- en innovatiegeest die in de kledingsector zijn gelijke niet kent. Ons toonaangevende gamma denim en de accessoires zijn verkrijgbaar in meer dan 110 landen, waardoor mensen wereldwijd hun persoonlijke stijl kunnen uitdrukken. Ga voor meer informatie over het merk Levi’s®, producten en winkels naar levi.com.

Over Levi Strauss & Co.

Levi Strauss & Co. is een van ‘s werelds grootste bedrijven op het vlak van merkkleding en marktleider in denim. Het bedrijf ontwerpt en commercialiseert jeans, casual kleding en bijpassende accessoires voor mannen, vrouwen en kinderen onder de merknamen Levi's®, Dockers®, Levi Strauss Signature™ en Beyond Yoga®. De producten worden in meer dan 110 landen verkocht door een combinatie van ketens, grootwarenhuizen en websites en zijn wereldwijd aanwezig in ongeveer 3200 specifieke merkenshops en shop-in-shops. In 2023 boekte Levi Strauss & Co.'s een netto omzet van 6,2 miljard dollar. Ga voor meer informatie naar http://levistrauss.com. Voor nieuws en aankondigingen over het bedrijf verwijzen we naar http://investors.levistrauss.com.


Download hier alle beelden.

@levis

www.levi.com


 

 

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Levi's

Over het merk Levi’s®

Levi's® staat voor een klassieke Amerikaanse stijl en moeiteloze cool. Sinds hun uitvinding door Levi Strauss & Co. in 1873 zijn Levi's® jeans uitgegroeid tot een van de meest herkenbare kledingstukken ter wereld. Al generaties lang spreken ze tot de verbeelding en kunnen ze rekenen op een trouw publiek. Vandaag blijft het aanbod van Levi's® zich ontwikkelen dankzij een niet-aflatende pioniers- en innovatiegeest die in de kledingsector zijn gelijke niet kent. Ons toonaangevende gamma denim en de accessoires zijn verkrijgbaar in meer dan 110 landen, waardoor mensen wereldwijd hun persoonlijke stijl kunnen uitdrukken. Ga voor meer informatie over het merk Levi’s®, producten en winkels naar levi.com.

 

Over Levi Strauss & Co.

Levi Strauss & Co. is een van ‘s werelds grootste bedrijven op het vlak van merkkleding en marktleider in denim. Het bedrijf ontwerpt en commercialiseert jeans, casual kleding en bijpassende accessoires voor mannen, vrouwen en kinderen onder de merknamen Levi's®, Dockers®, Levi Strauss Signature ™ en Beyond Yoga®. De producten worden in meer dan 110 landen verkocht door een combinatie van ketens, grootwarenhuizen en websites en zijn wereldwijd aanwezig in ongeveer 3200 specifieke merkenshops en shop-in-shops. In 2023 boekte Levi Strauss & Co.'s een netto omzet van 6,2 miljard dollar. Ga voor meer informatie naar http://levistrauss.com, en voor informatie en nieuws over het bedrijf naar  http://investors.levistrauss.com.

Neem contact op met

www.levi.com