Levi’s® en BEAMS lanceren vierde capsulecollectie met nieuwe extra wijde pasvormen

Voor de vierde keer werken Levi’s® en BEAMS samen aan een speciale capsulecollectie. In navolging van het Super Wide-aanbod van de vorige samenwerking, brengen Levi’s® en BEAMS opnieuw hulde aan het Levi’s® erfgoed, met nieuwe, gedurfde wijdere stukken die zijn afgeleid van klassieke stijlen en wassingen. Voor het ontwerp van de Levi’s® x BEAMS Super Wide V2 collectie vonden ze inspiratie in subtiele, eenvoudige maar elegante kledingstukken uit 1944.

De Levi’s® x BEAMS Super Wide V2 collectie bestaat uit een Super Wide V2 Type I Trucker jack, een Super Wide V2 jeans en een t-shirt met grafische print. Het Super Wide V2 Type I Trucker jack is geïnspireerd op het Levi’s® jeansjack uit 1944 en is gemaakt van zwaar Orange Tick selvedge denim. Het bestaat uit slechts vier schachten en heeft een exclusieve BEAMS tab en een extra breed lederen label, dubbel zo breed als de iconische Two-Horse Pull patch. Met zijn subtiele slijtagepatronen in een olijfgroene visgraat is het Trucker Vest breed, maar nog steeds erg elegant.

Voor een total look kan het Super Wide V2 Type I Trucker jack perfect worden gecombineerd met de Levi’s® x BEAMS Super Wide V2 jeans, geïnspireerd op de 501® uit 1944. Ook deze is gemaakt van Orange Tick selvedge denim dat exclusief werd ontwikkeld voor BEAMS, en kreeg eveneens de exclusieve BEAMS tab en een extra breed lederen label. Zowel het Super Wide V2 Type I Trucker Vest als de jeans zijn verkrijgbaar in een lichtere vintage en een donkerdere wassing, waarvan de laatste exclusief is voor BEAMS. De collectie wordt gecomplementeerd met het witte t-shirt met grafische print. De voorkant is volledig wit, maar de achterzijde is bedrukt met co-branded graphics en een 'gestikt' boogje uitgevoerd in zeefdruk.

Met een uitgebreide cast van 9 modellen roept de Levi’s® x BEAMS Super Wide V2-campagne beelden op van traditionele Japanse landschappen - met onder meer bamboebossen en geplaveide bestrating - in contrast met een studiosetting. Hoewel de beide landschappen elkaar niet snijden, geven de overlappende elementen een vertrouwd, maar tegelijkertijd onbekend Japan weer.

Deze limited Levi’s® x BEAMS Super Wide V2 collectie wordt op 9 januari 2024 gelanceerd en zal verkrijgbaar zijn op Levi.com, de Levi’s® App en in een aantal Levi’s® of BEAMS-winkels.

Alle high res. afbeeldingen en packshots vind je hier.


Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Levi's

Over het merk Levi’s®

Levi's® staat voor een klassieke Amerikaanse stijl en moeiteloze cool. Sinds hun uitvinding door Levi Strauss & Co. in 1873 zijn Levi's® jeans uitgegroeid tot een van de meest herkenbare kledingstukken ter wereld. Al generaties lang spreken ze tot de verbeelding en kunnen ze rekenen op een trouw publiek. Vandaag blijft het aanbod van Levi's® zich ontwikkelen dankzij een niet-aflatende pioniers- en innovatiegeest die in de kledingsector zijn gelijke niet kent. Ons toonaangevende gamma denim en de accessoires zijn verkrijgbaar in meer dan 110 landen, waardoor mensen wereldwijd hun persoonlijke stijl kunnen uitdrukken. Ga voor meer informatie over het merk Levi’s®, producten en winkels naar levi.com.

 

Over Levi Strauss & Co.

Levi Strauss & Co. is een van ‘s werelds grootste bedrijven op het vlak van merkkleding en marktleider in denim. Het bedrijf ontwerpt en commercialiseert jeans, casual kleding en bijpassende accessoires voor mannen, vrouwen en kinderen onder de merknamen Levi's®, Dockers®, Levi Strauss Signature ™ en Beyond Yoga®. De producten worden in meer dan 110 landen verkocht door een combinatie van ketens, grootwarenhuizen en websites en zijn wereldwijd aanwezig in ongeveer 3200 specifieke merkenshops en shop-in-shops. In 2023 boekte Levi Strauss & Co.'s een netto omzet van 6,2 miljard dollar. Ga voor meer informatie naar http://levistrauss.com, en voor informatie en nieuws over het bedrijf naar  http://investors.levistrauss.com.

Neem contact op met

www.levi.com