LEVI'S® LANCEERT PUFFER JACKETS VAN GERECYCLEDE PLASTIC FLESSEN EN AFVAL

LEVI'S® LANCEERT PUFFER JACKETS VAN GERECYCLEDE PLASTIC FLESSEN EN AFVAL

Het woord “duurzaam” wordt tegenwoordig te pas en te onpas gebruikt. Daarom vindt Levi's® het belangrijk om duidelijk te zijn op welke manier ze het gebruiken. Voor Levi's® draait duurzaamheid om het maken van betere keuzes, zoals duurzamere materialen inkopen en manieren zoeken om minder water te verbruiken.

Gerecycleerde materialen maken mode duurzamer door kleding te maken van afval dat anders naar een stort zou zijn gegaan. Het elimineert de middelen die nodig zijn om katoen te verbouwen en polyester te maken.

De Levi's® puffer jackets zijn gemaakt van gerecyclede plastic flessen en gerecycled plastic afval, zodat je warm blijft en tegelijkertijd helpt om de vuilnisbelt kleiner te houden. Je krijg dezelfde Levi's® look maar met veel minder afval. Ook vereist gerecycled polyester minder energie bij productie dan initieel polyester en vermindert de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen.

Levi's® vindt het belangrijk dat iedere stap die ze zetten de planeet en de gemeenschappen die er samen op leeft, vooruit helpt. Levi's® heeft zicht altijd sterk gemaakt voor deze goede zaak en het maken van duurzame kleding valt daar wat hun betreft ook onder.

Bekijk de beelden hier.

 

 

Over Levi's

Levi Strauss & Co. is een van 's werelds grootste brand-name apparel bedrijven en een wereldwijde leider in jeanswear. Het bedrijf ontwerp jeans, casual wear en accessoires voor mannen, vrouwen en kinderen; en zet het in de markt onder de merken Levi’s®, Dockers®, Signature by Levi Strauss & Co.™ en Denizen®. De producten worden in meer dan 110 landen verkocht door een combinatie van ketens, department stores, online websites en een globale voetafdruk van ongeveer 3 000 retail stores en shop-in-shops. In 2018 bedroegen Levi Straus & Co.’s gerapporteerde fiscale netto-inkomsten $5,6 miljard. Voor meer informatie kan je terecht op http://levistrauss.com