LEVI'S® LANCEERT PUFFER JACKETS VAN GERECYCLEDE PLASTIC FLESSEN EN AFVAL

Het woord “duurzaam” wordt tegenwoordig te pas en te onpas gebruikt. Daarom vindt Levi's® het belangrijk om duidelijk te zijn op welke manier ze het gebruiken. Voor Levi's® draait duurzaamheid om het maken van betere keuzes, zoals duurzamere materialen inkopen en manieren zoeken om minder water te verbruiken.

Gerecycleerde materialen maken mode duurzamer door kleding te maken van afval dat anders naar een stort zou zijn gegaan. Het elimineert de middelen die nodig zijn om katoen te verbouwen en polyester te maken.

De Levi's® puffer jackets zijn gemaakt van gerecyclede plastic flessen en gerecycled plastic afval, zodat je warm blijft en tegelijkertijd helpt om de vuilnisbelt kleiner te houden. Je krijg dezelfde Levi's® look maar met veel minder afval. Ook vereist gerecycled polyester minder energie bij productie dan initieel polyester en vermindert de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen.

Levi's® vindt het belangrijk dat iedere stap die ze zetten de planeet en de gemeenschappen die er samen op leeft, vooruit helpt. Levi's® heeft zicht altijd sterk gemaakt voor deze goede zaak en het maken van duurzame kleding valt daar wat hun betreft ook onder.

Bekijk de beelden hier.

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Levi's

Over het merk Levi’s®

Levi's® staat voor een klassieke Amerikaanse stijl en moeiteloze cool. Sinds hun uitvinding door Levi Strauss & Co. in 1873 zijn Levi's® jeans uitgegroeid tot een van de meest herkenbare kledingstukken ter wereld. Al generaties lang spreken ze tot de verbeelding en kunnen ze rekenen op een trouw publiek. Vandaag blijft het aanbod van Levi's® zich ontwikkelen dankzij een niet-aflatende pioniers- en innovatiegeest die in de kledingsector zijn gelijke niet kent. Ons toonaangevende gamma denim en de accessoires zijn verkrijgbaar in meer dan 110 landen, waardoor mensen wereldwijd hun persoonlijke stijl kunnen uitdrukken. Ga voor meer informatie over het merk Levi’s®, producten en winkels naar levi.com.

 

Over Levi Strauss & Co.

Levi Strauss & Co. is een van ‘s werelds grootste bedrijven op het vlak van merkkleding en marktleider in denim. Het bedrijf ontwerpt en commercialiseert jeans, casual kleding en bijpassende accessoires voor mannen, vrouwen en kinderen onder de merknamen Levi's®, Dockers®, Levi Strauss Signature ™ en Beyond Yoga®. De producten worden in meer dan 110 landen verkocht door een combinatie van ketens, grootwarenhuizen en websites en zijn wereldwijd aanwezig in ongeveer 3200 specifieke merkenshops en shop-in-shops. In 2023 boekte Levi Strauss & Co.'s een netto omzet van 6,2 miljard dollar. Ga voor meer informatie naar http://levistrauss.com, en voor informatie en nieuws over het bedrijf naar  http://investors.levistrauss.com.

Neem contact op met

www.levi.com