STÜSSY & LEVI'S®

Als eerbetoon aan hun thuisstaat Californië zijn Stüssy & Levi's® terug met een nieuwe capsule collectie die de kenmerkende ontwerpesthetiek van Stüssy brengt naar de standaard Levi's®-kledingstukken. Het assortiment bestaat uit een reeks truckerjacks en jeans in drie opvallende kleurstellingen: zwart, bruin en roze. Gemaakt van jacquard stof en afgewerkt met tweekleurige verfstoffen geeft elk stuk een uniek resultaat met een verwassen vintage gevoel.

 

Stüssy & Levi's® is vanaf vrijdag 10 november om 10 uur te koop op Levi.com, de Levi's® App, bepaalde Levi's® Stores, stussy.com en bepaalde Stüssy chapter stores.

 

Alle high res. afbeeldingen vind je hier.


Lana Stuckens

Lana Stuckens

Junior communications advisor

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Levi's

Over het merk Levi’s®

Levi's® staat voor een klassieke Amerikaanse stijl en moeiteloze cool. Sinds hun uitvinding door Levi Strauss & Co. in 1873 zijn Levi's® jeans uitgegroeid tot een van de meest herkenbare kledingstukken ter wereld. Al generaties lang spreken ze tot de verbeelding en kunnen ze rekenen op een trouw publiek. Vandaag blijft het aanbod van Levi's® zich ontwikkelen dankzij een niet-aflatende pioniers- en innovatiegeest die in de kledingsector zijn gelijke niet kent. Ons toonaangevende gamma denim en de accessoires zijn verkrijgbaar in meer dan 110 landen, waardoor mensen wereldwijd hun persoonlijke stijl kunnen uitdrukken. Ga voor meer informatie over het merk Levi’s®, producten en winkels naar levi.com.

 

Over Levi Strauss & Co.

Levi Strauss & Co. is een van ‘s werelds grootste bedrijven op het vlak van merkkleding en marktleider in denim. Het bedrijf ontwerpt en commercialiseert jeans, casual kleding en bijpassende accessoires voor mannen, vrouwen en kinderen onder de merknamen Levi's®, Dockers®, Levi Strauss Signature ™ en Beyond Yoga®. De producten worden in meer dan 110 landen verkocht door een combinatie van ketens, grootwarenhuizen en websites en zijn wereldwijd aanwezig in ongeveer 3200 specifieke merkenshops en shop-in-shops. In 2023 boekte Levi Strauss & Co.'s een netto omzet van 6,2 miljard dollar. Ga voor meer informatie naar http://levistrauss.com, en voor informatie en nieuws over het bedrijf naar  http://investors.levistrauss.com.

Neem contact op met

www.levi.com